Targeted Video for Business – 4 GOLDEN TIPS

Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on twitter

Een bedrijfsvideo laten maken is een unieke manier om je communicatie de wereld in te sturen en nieuwe klanten aan te trekken. Door authenticiteit trekt u al snel de aandacht van jouw potentiële prospect. Ook zorgt de combinatie van beeld, spraak en geluid ervoor dat mensen zich optimaal geprikkeld voelen en de missie / visie van jouw zaak kunnen begrijpen.

1. Bepaal de videostrategie

Alvorens aan de slag te gaan met ons is het belangrijk dat de videostrategie helder is. We kunnen je hier natuurlijk mee helpen aan de hand van ons gratis video advies. In een telefonische opvolging gaan we na wat de exacte doelstellingen zijn, vervolgens krijg je via mail een adviesrapport met alle mogelijke content om uw onderneming te versterken.

Hoe bepaal je de videostrategie?

  • Welke doelgroep wil je aanspreken?
  • Op welke manier wil je de bedrijfsvideo inzetten?
  • Wat is het exacte doel van de bedrijfsvideo?

Je merkt het, we hechten enorm veel belang aan de manier waarop jouw onderneming in de spotlight komt. Wees je dus zeker bewust waarover de bedrijfsvideo gaat zodat deze een sterk communicatiemiddel wordt die jouw boodschap correct verspreidt.

Inmiddels een idee hierover en nood aan onze opheldering? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

2. Wees consistent

Videomarketing is enorm krachtig. Eenmaal je deze waarde erkent is het belangrijk om consistent te blijven inzetten op video content. Gooi je video content de wereld in door op belangrijke gelegenheden een video te laten maken. Op deze manier blijft je doelgroep betrokken, ontstaan er deelacties en blijft je onderneming top of mind.

2. De waarde van een bedrijfsvideo

Je wil natuurlijk steeds hebben dat de onderneming vooruitgang boekt, geen achteruitgang.

Daarom is het belangrijk om het juiste budget aan de kant te zetten. We willen hiermee absoluut niet meegeven dat bedrijfsvideo daarvoor altijd duur hoeft te zijn. Integendeel. Toch is het belangrijk dat je het juiste budget besteedt aan jouw bedrijfsfilm en dit zoals hierboven beschreven op een consistente manier ook aanhoudt.

3. Aandacht van consumenten

De aandacht van de mens is sterk afgenomen door smartphones en andere digitale apparaten. Alles gaat voortaan razendsnel en daarom zijn we dit gewoon geworden bij alle mogelijke communicatiemiddelen die we aantreffen. Net daarom doelen we vaak op een videolengte die onder de 2 à 3 minuten ligt zodat de kijkersloyaliteit in stijgende lijn gaat en ze dus langer kijken.

Zet je de bedrijfsvideo in als lead advertentie op social media? Dan garanderen we dat een videolengte van 30 seconden volstaat. Op die manier verliezen we de aandacht van je potentiële prospect minder snel en krijg je meer leads binnen.

4. Ondertiteling

Ondertiteling verhoogt de kans op slagen met je videomarketing! Het kan namelijk op 2 manieren gebruikt worden:

  • Ondertiteling die de bedrijfsvideo vertaald naar een andere taal
  • Ondertiteling in dezelfde taal van de sprekers in de bedrijfsvideo

Via een andere taal kun je ervoor zorgen dat kijkers met een andere moedertaal de video alsnog verstaan. Videomarketing in de moedertaal van je consument zorgt er dan weer voor dat de video content kan bekeken worden zonder geluid. Denk aan studenten in een volle zaal, ondernemers die een meeting bijwonen of kinderen die YouTube kijken wanneer de ouders slapen.

Daarnaast zal je ook automatische ondertiteling zoals op YouTube te slim af zijn, zo kun je de juiste informatie aanbieden.

Pas bovenstaande tips toe op je onderneming en blijf scoren

Scoor je mee? Vraag dan vandaag nog je gratis video advies aan en ontdek hoe wij jouw videomarketing kunnen optimaliseren op alle mogelijke online platformen en social media. We zitten klaar om je te helpen, mail ons gerust via [email protected].

Deel dit artikel om je netwerk op de hoogte te brengen van de mogelijkheden met doelgerichte videomarketing.

DEEL DEZE POST

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email